Stefano Keizers in De Verraders als eerste bij ontbijt: ‘Sorry nog voor alles’

Stefano Keizers in De Verraders als eerste bij ontbijt: ‘Sorry nog voor alles’

Vanavond kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van De Verraders, en deze keer arriveert Stefano Keizers als eerste bij het ontbijt. Hij maakt er een grootse entree van en neemt plaats aan de tafel. “Het is best wel even lekker om ’s ochtends zonder blikken of blozen te beginnen.” Aangezien er nog geen andere kandidaten zijn, kan hij zich als verrader even laten gaan. “Sorry nog voor alles hè?”, zegt hij tegen zijn denkbeeldige publiek.

Bekijk de video van De Verraders hieronder.

De Verraders is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.

Stefano Keizers in <em>De Verraders</em> als eerste bij ontbijt: ‘Sorry nog voor alles’ Vanavond kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van De Verraders, en deze keer arriveert Stefano Keizers als eerste bij het ontbijt. Hij maakt er een grootse entree van en neemt plaats aan de tafel. “Het is best wel even lekker om ’s ochtends zonder blikken of blozen te beginnen.” Aangezien er nog geen andere kandidaten zijn, kan hij zich als verrader even laten gaan. “Sorry nog voor alles hè?”, zegt hij tegen zijn denkbeeldige publiek. Bekijk de video van De Verraders hieronder. De Verraders is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. Jamie tegen Ortál in De Verraders: 'Oh, jij bent zo gemeen!' Bekijk deze video » Zien: Deze getrouwe twijfelt aan de oprechtheid van Jamie Westland Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's