HLF8 gemist? Felle discussie Heleen van Royen en Susan Smit over Johan Derksen

HLF8 gemist? Felle discussie Heleen van Royen en Susan Smit over Johan Derksen

Vrijdag 29 april 2022 om 12:14

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van donderdag 28 april. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen heeft met zijn kaarsverhaal heel wat losgemaakt in de samenleving. Donderdagavond lieten schrijfsters Heleen van Royen en Susan Smit hun licht schijnen op deze zaak in de talkshow HLF8.

Lees verder onder de video.

<em>HLF8</em> gemist? Felle discussie Heleen van Royen en Susan Smit over Johan Derksen Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van donderdag 28 april. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen heeft met zijn kaarsverhaal heel wat losgemaakt in de samenleving. Donderdagavond lieten schrijfsters Heleen van Royen en Susan Smit hun licht schijnen op deze zaak in de talkshow HLF8. Lees verder onder de video. Van Royen niet eens met onderzoek OM naar Johan DerksenDerksen heeft zijn excuses aangeboden en laten weten dat hij stopt met Vandaag Inside. Het Openbaar Ministerie gaat onderzoek doen naar de uitspraken van de analist. “Dat het OM nu een onderzoek gaat instellen en getuigen oproept om zich te melden, vind ik wel een klap in het gezicht van alle vrouwen die wel aangifte hebben gedaan en die al heel lang zitten te wachten op de behandeling van hun zaak, echte zedenzaken, echte vrouwen die echt aangifte hebben gedaan”, aldus Van Royen. “Niet een of ander kroeg- of borrelverhaal van 50 jaar geleden.” Bekijk de beelden van HLF8 in de video van de Telegraaf hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv Johan Derksen in Vandaag Inside met drastische beslissing: "Ik kap" Bekijk deze video » Paul Römer (Talpa): 'We overleggen nu over Johan Derksen en lot Vandaag Inside' (video) Bekijk deze video »
TV :
HLF8 gemist? Felle discussie Heleen van Royen en Susan Smit over Johan Derksen

Van Royen niet eens met onderzoek OM naar Johan Derksen
Derksen heeft zijn excuses aangeboden en laten weten dat hij stopt met Vandaag Inside. Het Openbaar Ministerie gaat onderzoek doen naar de uitspraken van de analist. “Dat het OM nu een onderzoek gaat instellen en getuigen oproept om zich te melden, vind ik wel een klap in het gezicht van alle vrouwen die wel aangifte hebben gedaan en die al heel lang zitten te wachten op de behandeling van hun zaak, echte zedenzaken, echte vrouwen die echt aangifte hebben gedaan”, aldus Van Royen. “Niet een of ander kroeg- of borrelverhaal van 50 jaar geleden.”

Bekijk de beelden van HLF8 in de video van de Telegraaf hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's