Bas Muijs in Koffietijd: 'Ik ben nu hartpatiënt, gelukkig gaat het wel goed'

Bas Muijs in Koffietijd: 'Ik ben nu hartpatiënt, gelukkig gaat het wel goed'

Bas Muijs kreeg in december de schrik van zijn leven. De acteur vertelt bij Koffietijd dat hij 's nachts wakker werd omdat hij zich erg beroerd voelde. Later bleek dat hij een hartaanval had gehad en hij moest een hartoperatie ondergaan. "Ik ben nu een hartpatiënt, gelukkig gaat het wel heel goed. De revalidatie is goed gegaan, thuis en om het huis kan ik alles weer doen. Alleen sporten en werken is op dit moment nog even lastig, maar dat gaat hopelijk binnenkort ook weer komen", vertelt Bas.

Bekijk de video van Koffietijd hieronder.

Koffietijd is elke werkdag om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv.

Bas Muijs in <em>Koffietijd</em>: 'Ik ben nu hartpatiënt, gelukkig gaat het wel goed' Bas Muijs kreeg in december de schrik van zijn leven. De acteur vertelt bij Koffietijd dat hij 's nachts wakker werd omdat hij zich erg beroerd voelde. Later bleek dat hij een hartaanval had gehad en hij moest een hartoperatie ondergaan. "Ik ben nu een hartpatiënt, gelukkig gaat het wel heel goed. De revalidatie is goed gegaan, thuis en om het huis kan ik alles weer doen. Alleen sporten en werken is op dit moment nog even lastig, maar dat gaat hopelijk binnenkort ook weer komen", vertelt Bas. Bekijk de video van Koffietijd hieronder. Koffietijd is elke werkdag om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Bas Muijs in Koffietijd: 'Ik ben nu hartpatiënt, gelukkig gaat het wel goed'

Actuele video's

Meer actuele video's