Tom Waes ontdekt yogisch vliegen in Reizen Waes: ‘Voor mij is dit heel raar’

Tom Waes ontdekt yogisch vliegen in Reizen Waes: ‘Voor mij is dit heel raar’

Tom Waes hoeft niet ver te reizen om bijzondere dingen te ontdekken voor zijn serie Reizen Waes. In Nederland is de Vlaming namelijk getuige van mensen die ‘yogisch vliegen’. “Ik reis de hele wereld af om rare dingen te zien. En dan kom ik hier en denk ik: huh?”, aldus Waes. “Voor mij is dit heel raar.”

Bekijk de video van Reizen Waes hieronder.

Reizen Waes is maandag tot en met donderdag rond 22.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Reizen Waes terugkijken bij Gids.tv.

Tom Waes ontdekt yogisch vliegen in <em>Reizen Waes</em>: ‘Voor mij is dit heel raar’ Tom Waes hoeft niet ver te reizen om bijzondere dingen te ontdekken voor zijn serie Reizen Waes. In Nederland is de Vlaming namelijk getuige van mensen die ‘yogisch vliegen’. “Ik reis de hele wereld af om rare dingen te zien. En dan kom ik hier en denk ik: huh?”, aldus Waes. “Voor mij is dit heel raar.” Bekijk de video van Reizen Waes hieronder. Reizen Waes is maandag tot en met donderdag rond 22.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Reizen Waes terugkijken bij Gids.tv. Reizen Waes: Tom krijgt verbrande schapenkoppen en gefermenteerde haai voorgeschoteld Bekijk deze video » De Avondshow met Arjen Lubach: Tom Waes blijkt snelste tompouce-eter van de wereld Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV