Deelnemers klaar voor finale De Alleskunner VIPS: ‘Ik ga jullie slopen!’

Deelnemers klaar voor finale De Alleskunner VIPS: ‘Ik ga jullie slopen!’

Vanavond kun je kijken naar de grote finale van De Alleskunner VIPS. Er zijn nog maar een paar BN’ers over die tot nu toe alle spellen hebben overleefd. Vrijdag barst de eindstrijd los, dan wordt duidelijk wie wordt gekroond tot ‘de alleskunner’. De fanatieke finalisten zijn er in ieder geval klaar voor. “Ik ga jullie slopen!”, aldus Joel de Tombe.

Bekijk de beelden van De Alleskunner VIPS hieronder

De finale van De Alleskunner VIPS is vrijdag 29 april om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Alleskunner VIPS terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Deelnemers klaar voor finale <em>De Alleskunner VIPS</em>: ‘Ik ga jullie slopen!’ Vanavond kun je kijken naar de grote finale van De Alleskunner VIPS. Er zijn nog maar een paar BN’ers over die tot nu toe alle spellen hebben overleefd. Vrijdag barst de eindstrijd los, dan wordt duidelijk wie wordt gekroond tot ‘de alleskunner’. De fanatieke finalisten zijn er in ieder geval klaar voor. “Ik ga jullie slopen!”, aldus Joel de Tombe. Bekijk de beelden van De Alleskunner VIPS hieronder De finale van De Alleskunner VIPS is vrijdag 29 april om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Alleskunner VIPS terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De Alleskunner VIPS: BN'ers schieten kippen omver met elastiekjes Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's