Keuringsdienst van waarde over haveryoghurt: ‘Daar wordt goed geld aan verdiend’

Keuringsdienst van waarde over haveryoghurt: ‘Daar wordt goed geld aan verdiend’

In Keuringsdienst van waarde wordt onderzoek gedaan naar yoghurt. Het kost weinig geld om te maken, maar voor haveryoghurt moet de consument ineens veel geld neerleggen. “Daar wordt dus goed geld op verdiend.”

Bekijk de video van Keuringsdienst van waarde hieronder.

Keuringsdienst van waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Keuringsdienst van waarde</em> over haveryoghurt: ‘Daar wordt goed geld aan verdiend’ In Keuringsdienst van waarde wordt onderzoek gedaan naar yoghurt. Het kost weinig geld om te maken, maar voor haveryoghurt moet de consument ineens veel geld neerleggen. “Daar wordt dus goed geld op verdiend.” Bekijk de video van Keuringsdienst van waarde hieronder. Keuringsdienst van waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv. Keuringsdienst van Waarde: Blokjes kaas en kipsaté zijn toch geen echte tapas? (video) Bekijk deze video » Keuringsdienst van waarde: Wat maakt plantaardige yoghurt zo duur? (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV