Einde Vandaag Inside: Derksen, Genee en Gijp stoppen per direct (video)

Einde Vandaag Inside: Derksen, Genee en Gijp stoppen per direct (video)

Vrijdag 29 april 2022 om 16:16

Het doek is definitief gevallen voor Vandaag Inside. Eerder deze week deed Johan Derksen schokkende uitspraken in de talkshow. Hij beweerde onder andere een vrouw gepenetreerd te hebben met een kaars toen hij 24 was. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van donderdagavond.

Lees verder onder de video.

Einde <em>Vandaag Inside</em>: Derksen, Genee en Gijp stoppen per direct (video) Het doek is definitief gevallen voor Vandaag Inside. Eerder deze week deed Johan Derksen schokkende uitspraken in de talkshow. Hij beweerde onder andere een vrouw gepenetreerd te hebben met een kaars toen hij 24 was. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van donderdagavond. Lees verder onder de video. EindeJohan Derksen heeft aangegeven dat hij per direct stopt met zijn werkzaamheden voor het programma. René van der Gijp en Wilfred Genee hebben aangegeven dat ook zij onder deze omstandigheden het programma niet willen voortzetten. Vanavond zendt SBS6 op de plek van Vandaag Inside een aflevering van Het Roer Om uit. Vanaf maandag is er elke avond een herhaling op tv van Chateau Meiland, lezen we in het persbericht van Talpa Network. Johan Derksen in Vandaag Inside met drastische beslissing: "Ik kap" Bekijk deze video » Op1 gemist? Steven Brunswijk was gast bij Vandaag Inside: "Niet mijn intentie iemand te kwetsen" Bekijk deze video » Vandaag Inside: bekijk de allerlaatste minuut, "Was dit de laatste?" Bekijk deze video » Paul Römer (Talpa): 'We overleggen nu over Johan Derksen en lot Vandaag Inside' (video) Bekijk deze video » Zien: Bennie Jolink komt op voor Johan Derksen, "Gewoon dronken lolmakerij" Bekijk deze video »
Entertainment :
Einde Vandaag Inside: Derksen, Genee en Gijp stoppen per direct (video)

Einde
Johan Derksen heeft aangegeven dat hij per direct stopt met zijn werkzaamheden voor het programma. René van der Gijp en Wilfred Genee hebben aangegeven dat ook zij onder deze omstandigheden het programma niet willen voortzetten. Vanavond zendt SBS6 op de plek van Vandaag Inside een aflevering van Het Roer Om uit. Vanaf maandag is er elke avond een herhaling op tv van Chateau Meiland, lezen we in het persbericht van Talpa Network.

Actuele video's

Meer actuele video's