Heleen van Rooyen over einde Vandaag Inside: 'Heb moeite met de snelheid hiervan' (video)

Heleen van Rooyen over einde Vandaag Inside: 'Heb moeite met de snelheid hiervan' (video)

Vrijdag 29 april 2022 om 21:25

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 29 april. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Heleen van Rooyen over einde <em>Vandaag Inside</em>: 'Heb moeite met de snelheid hiervan' (video) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 29 april. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Vandaag werd bekend dat Vandaag Inside per direct van de buis wordt gehaald, nadat eerder deze week Johan Derksen een verkrachting bekende in de uitzending. In HLF8 zegt Heleen van Rooyen dat ze moeite heeft met de snelheid waarmee het programma van de buis is gehaald. Bekijk het hele fragment hierboven. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Vandaag werd bekend dat Vandaag Inside per direct van de buis wordt gehaald, nadat eerder deze week Johan Derksen een verkrachting bekende in de uitzending. In HLF8 zegt Heleen van Rooyen dat ze moeite heeft met de snelheid waarmee het programma van de buis is gehaald. Bekijk het hele fragment hierboven.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's