Zien: Cyriel Dessers belt baas en regelt vrije dag voor Feyenoord-supporter

Zien: Cyriel Dessers belt baas en regelt vrije dag voor Feyenoord-supporter

Feyenoord-huurling Cyriel Dessers heeft zich aan zijn woord gehouden. De spits had beloofd Remco’s baas te bellen om hem een extra vrije dag te bezorgen voor de uitwedstrijd van de halve finale in Marseille. Het leverde een verassend en hilarisch gesprek op.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Cyriel Dessers</em> belt baas en regelt vrije dag voor <em>Feyenoord-supporter</em> Feyenoord-huurling Cyriel Dessers heeft zich aan zijn woord gehouden. De spits had beloofd Remco’s baas te bellen om hem een extra vrije dag te bezorgen voor de uitwedstrijd van de halve finale in Marseille. Het leverde een verassend en hilarisch gesprek op. Tekst gaat verder onder de video. Belletje DessersRemco is een trouwe Feyenoord-supporter en volgt zijn club bij iedere Europese uitwedstrijd. Omdat het Conference League avontuur van Feyenoord maar door en door blijft gaan, waren op een gegeven moment al zijn vrije dagen op. Vandaag voegde Dessers de daad bij het woord en pakte hij de telefoon. Bekijk de beelden van Feyenoord Rotterdam hierboven. Bekijk ook Johan Derksen in Vandaag Inside lovend over Feyenoord: "Het jaar van Slot" Bekijk deze video » Dirk Kuyt voorspelt wedstrijd Feyenoord - Marseille: "Overwinning door magie van De Kuip" (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: Cyriel Dessers belt baas en regelt vrije dag voor Feyenoord-supporter

Belletje Dessers
Remco is een trouwe Feyenoord-supporter en volgt zijn club bij iedere Europese uitwedstrijd. Omdat het Conference League avontuur van Feyenoord maar door en door blijft gaan, waren op een gegeven moment al zijn vrije dagen op. Vandaag voegde Dessers de daad bij het woord en pakte hij de telefoon.

Bekijk de beelden van Feyenoord Rotterdam hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV