Video: Rusland maakt gebruik van dolfijnen in oorlog tegen Oekraïne

Video: Rusland maakt gebruik van dolfijnen in oorlog tegen Oekraïne

Video: Rusland maakt gebruik van <em>dolfijnen</em> in oorlog tegen Oekraïne Rusland zet dolfijnen in om een belangrijke marinebasis op de geannexeerde Krim te beschermen. Dat melden Amerikaanse analisten op basis van satellietbeelden die gemaakt zijn rondom de marinebasis in Sebastopol aan de Zwarte Zee. Het inzetten van dolfijnen is niet nieuw: de dieren kunnen uitstekend worden getraind voor militaire doeleinden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de beelden na grote brand in centrum Assen: "Pand aan de Rolderstraat is verwoest" Bekijk deze video » Zien: ministers vinden Johan Derksen-affaire 'ontluisterend en kwetsend' Bekijk deze video » Wilfred Genee over stoppen Vandaag Inside: 'Jammer, maar het kon niet meer' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Rusland zet dolfijnen in om een belangrijke marinebasis op de geannexeerde Krim te beschermen. Dat melden Amerikaanse analisten op basis van satellietbeelden die gemaakt zijn rondom de marinebasis in Sebastopol aan de Zwarte Zee. Het inzetten van dolfijnen is niet nieuw: de dieren kunnen uitstekend worden getraind voor militaire doeleinden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's