Katja Schuurman in Op1 over stoppen Vandaag Inside: "Ik vind het heel jammer"

Katja Schuurman in Op1 over stoppen Vandaag Inside: "Ik vind het heel jammer"

Vrijdag 29 april 2022 om 23:09

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 29 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside verdwijnt per direct en definitief van de televisie na de rel rond Johan Derksen. Waar de deur gisteren nog op een kier leek te staan, valt deze vandaag in het slot. Katja Schuurman reageert in Op1 op het stoppen van Vandaag Inside.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Katja Schuurman</em> in <em>Op1</em> over stoppen <em>Vandaag Inside</em>: &quot;Ik vind het heel jammer&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 29 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Vandaag Inside verdwijnt per direct en definitief van de televisie na de rel rond Johan Derksen. Waar de deur gisteren nog op een kier leek te staan, valt deze vandaag in het slot. Katja Schuurman reageert in Op1 op het stoppen van Vandaag Inside. Tekst gaat verder onder de video. Reactie Katja Schuurman"Ik vind het heel jammer dat er niet meer de mogelijkheid en ruimte is voor allerlei gekke geluiden", aldus Katja Schuurman. Het is niet de eerste keer dat de heren van Vandaag Inside dreigden te stoppen met het programma, het zou zomaar kunnen dat de mannen na de zomer gewoon terugkeren op televisie. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Katja Schuurman in Op1 over stoppen Vandaag Inside: "Ik vind het heel jammer"

Reactie Katja Schuurman
"Ik vind het heel jammer dat er niet meer de mogelijkheid en ruimte is voor allerlei gekke geluiden", aldus Katja Schuurman. Het is niet de eerste keer dat de heren van Vandaag Inside dreigden te stoppen met het programma, het zou zomaar kunnen dat de mannen na de zomer gewoon terugkeren op televisie.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's