Op1 gemist? Frédérique Spigt niet eens met beslissing stoppen Vandaag Inside

Op1 gemist? Frédérique Spigt niet eens met beslissing stoppen Vandaag Inside

Vrijdag 29 april 2022 om 23:37

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 29 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Op1 gemist? Frédérique Spigt niet eens met beslissing stoppen <em>Vandaag Inside</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 29 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Johan Derksen heeft vandaag aan Talpa bevestigd dat hij stopt met Vandaag Inside en ook René van der Gijp en Wilfred Genee willen de talkshow niet voortzetten. Frédérique Spigt is het niet eens met deze beslissing: "Derksen heeft zich vergaloppeerd. Het was een beetje onderbroekenlol, het liep uit de hand. Hij heeft niet echt een fingerspitzengefühl." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Frédérique Spigt niet eens met beslissing stoppen Vandaag Inside

Johan Derksen heeft vandaag aan Talpa bevestigd dat hij stopt met Vandaag Inside en ook René van der Gijp en Wilfred Genee willen de talkshow niet voortzetten. Frédérique Spigt is het niet eens met deze beslissing: "Derksen heeft zich vergaloppeerd. Het was een beetje onderbroekenlol, het liep uit de hand. Hij heeft niet echt een fingerspitzengefühl."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's