Op1 gemist? Vladimir Poetin kondigt voor 9 mei nieuwe Wereldoorlog aan

Op1 gemist? Vladimir Poetin kondigt voor 9 mei nieuwe Wereldoorlog aan

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 29 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Volgens de Britse minister van Defensie zal Poetin voor 9 mei een Wereldoorlog aankondigen. Assistent secretaris-generaal van de NAVO David van Weel zit bij Op1 aan tafel en noemt deze uitspraak een 'denkbaar scenario'.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Vladimir Poetin</em> kondigt voor <em>9 mei</em> nieuwe <em>Wereldoorlog</em> aan Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 29 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Volgens de Britse minister van Defensie zal Poetin voor 9 mei een Wereldoorlog aankondigen. Assistent secretaris-generaal van de NAVO David van Weel zit bij Op1 aan tafel en noemt deze uitspraak een 'denkbaar scenario'. Tekst gaat verder onder de video. Denkbaar scenario"Het is denkbaar. Met Poetin hebben de afgelopen maanden hele vreemde dingen gezien, ook dingen waarvan analisten zeiden: 'dit is helemaal niet rationeel!', toch heeft hij het wel gedaan." Volgens David van Weel is een eventuele nieuwe Wereldoorlog niet uit te sluiten. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Vladimir Poetin kondigt voor 9 mei nieuwe Wereldoorlog aan

Denkbaar scenario
"Het is denkbaar. Met Poetin hebben de afgelopen maanden hele vreemde dingen gezien, ook dingen waarvan analisten zeiden: 'dit is helemaal niet rationeel!', toch heeft hij het wel gedaan." Volgens David van Weel is een eventuele nieuwe Wereldoorlog niet uit te sluiten.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV