Claudia de Breij: Hier ben ik gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Claudia de Breij: Hier ben ik gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Claudia de Breij: Hier ben ik gemist? Bekijk hier de hele uitzending Sinds 2020, het jaar waarin de coronacrisis uitbrak in Nederland, staat Claudia de Breij in de theaters op de planken met de voorstelling Hier ben ik. Een registratie van deze show is vanavond te zien op NPO 1. Heintje DavidsDe voorstelling Hier ben ik gaat over Heintje Davids, de legendarische Nederlandse variétéartieste die vanaf 1907 tot aan haar dood in 1975 op de planken stond in ons land. Heintje was het jongste kind uit het beroemde Joodse theatergezin Davids. Ze wilde dolgraag een carrière op de planken, maar haar ouders vonden haar te dik en lelijk voor het toneel. BijrollenOndanks de harde kritieken zette ze door en begon haar carrière als revuezangeres. In de voorstelling zingt De Breij liedjes van Davids, maar ook eigen materiaal; zo heeft ze een nieuwe versie van 'Mag ik dan bij jou' gemaakt. Haar muzikanten Michelle Samba en Abdelhadi Baaddi spelen de bijrollen. :[broadcast:videos](ids:"432870,411876" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Sinds 2020, het jaar waarin de coronacrisis uitbrak in Nederland, staat Claudia de Breij in de theaters op de planken met de voorstelling Hier ben ik. Een registratie van deze show is vanavond te zien op NPO 1.

Heintje Davids
De voorstelling Hier ben ik gaat over Heintje Davids, de legendarische Nederlandse variétéartieste die vanaf 1907 tot aan haar dood in 1975 op de planken stond in ons land. Heintje was het jongste kind uit het beroemde Joodse theatergezin Davids. Ze wilde dolgraag een carrière op de planken, maar haar ouders vonden haar te dik en lelijk voor het toneel.

Bijrollen
Ondanks de harde kritieken zette ze door en begon haar carrière als revuezangeres. In de voorstelling zingt De Breij liedjes van Davids, maar ook eigen materiaal; zo heeft ze een nieuwe versie van 'Mag ik dan bij jou' gemaakt. Haar muzikanten Michelle Samba en Abdelhadi Baaddi spelen de bijrollen.

:[broadcast:videos](ids:"432870,411876" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's