Wisting gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wisting gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wisting gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond gaat op NPO 3 het tweede seizoen van de Noorse misdaadserie Wisting van start. De afleveringen van speelfilmlengte zijn de komende vier zaterdagen rond 20.25 uur te zien bij de publieke omroep. RechercheurOok in het tweede seizoen speelt rechercheur William Wisting de hoofdrol. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen is te zien hoe Wisting samen met zijn team én de beruchte seriemoordenaar Tom Kerr een plaats delict bezoeken om het te inspecteren. DocumentaireDeze situatie loopt echter helemaal verkeerd af. Ook Line, de dochter van Wisting, is daarbij aanwezig; zij werkt aan een documentaire over de seriemoordenaar. De jacht wordt ingezet op de mysterieuze handlanger van Kerr, die al jarenlang uit handen van de politie weet te blijven. :[broadcast:videos](ids:"434956,433097" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Vanavond gaat op NPO 3 het tweede seizoen van de Noorse misdaadserie Wisting van start. De afleveringen van speelfilmlengte zijn de komende vier zaterdagen rond 20.25 uur te zien bij de publieke omroep.

Rechercheur
Ook in het tweede seizoen speelt rechercheur William Wisting de hoofdrol. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen is te zien hoe Wisting samen met zijn team én de beruchte seriemoordenaar Tom Kerr een plaats delict bezoeken om het te inspecteren.

Documentaire
Deze situatie loopt echter helemaal verkeerd af. Ook Line, de dochter van Wisting, is daarbij aanwezig; zij werkt aan een documentaire over de seriemoordenaar. De jacht wordt ingezet op de mysterieuze handlanger van Kerr, die al jarenlang uit handen van de politie weet te blijven.

:[broadcast:videos](ids:"434956,433097" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's