Hart van Nederland: boeren delen voedselpakketten uit aan Oekraïense vluchtelingen

Hart van Nederland: boeren delen voedselpakketten uit aan Oekraïense vluchtelingen

<em>Hart van Nederland</em>: boeren delen voedselpakketten uit aan Oekraïense vluchtelingen Boter, kaas, eieren en aardappelen: Nederlandse boeren delen sinds vrijdag typische lokale producten uit aan Oekraïense vluchtelingen om ze zo een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijden. 'Dit is ook Oekraïens eten!' Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: Rusland maakt gebruik van dolfijnen in oorlog tegen Oekraïne Bekijk deze video » Brancheorganisatie ANVR: 'Schiphol had de drukte kunnen verwachten' (video) Bekijk deze video » Video: rijdende kinderkamer moet bezoek aan ziekenhuis prettiger maken Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Boter, kaas, eieren en aardappelen: Nederlandse boeren delen sinds vrijdag typische lokale producten uit aan Oekraïense vluchtelingen om ze zo een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijden. 'Dit is ook Oekraïens eten!'

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's