Irene Moors in tranen na dramatische exit De Verraders: "Je gaat van ze houden"

Irene Moors in tranen na dramatische exit De Verraders: "Je gaat van ze houden"

Er zijn tot nu toe alleen nog maar Getrouwen weggestuurd in De Verraders en dus wordt het tijd dat er eindelijk een Verrader naar huis gaat. Irene Moors lijkt na de opdracht op het juiste spoor te zitten, helaas voor Irene veroorzaakt Verrader Stefano Keizers een hoop verwarring.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Irene Moors</em> in tranen na dramatische exit <em>De Verraders</em>: &quot;Je gaat van ze houden&quot; Er zijn tot nu toe alleen nog maar Getrouwen weggestuurd in De Verraders en dus wordt het tijd dat er eindelijk een Verrader naar huis gaat. Irene Moors lijkt na de opdracht op het juiste spoor te zitten, helaas voor Irene veroorzaakt Verrader Stefano Keizers een hoop verwarring. Tekst gaat verder onder de video. Irene in tranenAan de ronde tafel doet Moors haar verhaal. Al snel blijkt dat ze alle schijn tegen heeft en dat het grootste gedeelte van de groep toch Irene opschrijft. Dan barst Irene in tranen uit. "Ik denk dat ik wel wat mensen ontredderd achterlaat, althans dat hoop ik. Maar ik ga ze wel missen. Je gaat van ze houden en ik had dat niet verwacht." De Verraders is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jamie tegen Ortál in De Verraders: 'Oh, jij bent zo gemeen!' Bekijk deze video » Zien: Deze getrouwe twijfelt aan de oprechtheid van Jamie Westland Bekijk deze video » Stefano Keizers in De Verraders als eerste bij ontbijt: ‘Sorry nog voor alles’ Bekijk deze video »
TV :
Irene Moors in tranen na dramatische exit De Verraders: "Je gaat van ze houden"

Irene in tranen
Aan de ronde tafel doet Moors haar verhaal. Al snel blijkt dat ze alle schijn tegen heeft en dat het grootste gedeelte van de groep toch Irene opschrijft. Dan barst Irene in tranen uit. "Ik denk dat ik wel wat mensen ontredderd achterlaat, althans dat hoop ik. Maar ik ga ze wel missen. Je gaat van ze houden en ik had dat niet verwacht."

De Verraders is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's