Zien: Opnieuw enorme drukte en lange rijen op Schiphol door personeelstekort

Zien: Opnieuw enorme drukte en lange rijen op Schiphol door personeelstekort

Zaterdag 30 april 2022 om 17:13

De vakantiedrukte en een personeelstekort leiden opnieuw tot lange rijen op Schiphol. Buiten de terminals 1 en 2 slingert een lange rij mensen die wacht voor de securitycheck. Medewerkers van de brandweer delen daar water uit aan wachtende mensen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Opnieuw <em>enorme drukte</em> en lange rijen op <em>Schiphol</em> door personeelstekort De vakantiedrukte en een personeelstekort leiden opnieuw tot lange rijen op Schiphol. Buiten de terminals 1 en 2 slingert een lange rij mensen die wacht voor de securitycheck. Medewerkers van de brandweer delen daar water uit aan wachtende mensen. Tekst gaat verder onder de video. Vluchten schrappenLuchtvaartmaatschappij KLM kondigde eerder al 75 vluchten te schrappen vanwege de drukte dit weekend. Het bedrijf zou de vluchten preventief uit het rooster halen om de werkdruk van het personeel te verlichten. Bekijk het framgment uit Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook KLM annuleert vrijdag tientallen vluchten: 'Schiphol wil nieuwe chaos voorkomen' (video) Bekijk deze video » Khalid & Sophie gemist? Jeroen van Bergeijk ging undercover op Schiphol: 'Zwaar werk' Bekijk deze video »
Nieuws :

Vluchten schrappen
Luchtvaartmaatschappij KLM kondigde eerder al 75 vluchten te schrappen vanwege de drukte dit weekend. Het bedrijf zou de vluchten preventief uit het rooster halen om de werkdruk van het personeel te verlichten.

Bekijk het framgment uit Hart van Nederland hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's