Zien: Zangeres S10 onthult haar outfit voor het Eurovisie Songfestival

Zien: Zangeres S10 onthult haar outfit voor het Eurovisie Songfestival

Zangeres S10 heeft vandaag haar outfit voor het Eurovisie Songfestival bekendgemaakt. We wisten al dat ze een outfit van Viktor & Rolf zou dragen, het is een variatie op een pandjesjas en draagt daarbij een lange broek.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Zangeres <em>S10</em> onthult haar <em>outfit</em> voor het <em>Eurovisie Songfestival</em> Zangeres S10 heeft vandaag haar outfit voor het Eurovisie Songfestival bekendgemaakt. We wisten al dat ze een outfit van Viktor & Rolf zou dragen, het is een variatie op een pandjesjas en draagt daarbij een lange broek. Tekst gaat verder onder de video. Outfit S10Het jasje is voorzien van lange mouwen en is aan de voorzijde kort waardoor de blote buik van S10 te zien zal zijn. De outfit past bij eerdere kledij die S10 droeg bij bijvoorbeeld de presentatie van haar songfestivalliedje 'De Diepte' in maart in Tuschinski. Bekijk de beelden van AVROTROS hierboven. Bekijk ook S10 in RTL Boulevard: 'Heb oorlog Oekraïne in achterhoofd tijdens Songfestival' Bekijk deze video »

Outfit S10
Het jasje is voorzien van lange mouwen en is aan de voorzijde kort waardoor de blote buik van S10 te zien zal zijn. De outfit past bij eerdere kledij die S10 droeg bij bijvoorbeeld de presentatie van haar songfestivalliedje 'De Diepte' in maart in Tuschinski.

Bekijk de beelden van AVROTROS hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's