Rob Goossens in RTL Boulevard: "Schade Talpa groot na stoppen Vandaag Inside"

Rob Goossens in RTL Boulevard: "Schade Talpa groot na stoppen Vandaag Inside"

Het is een lastige tijd voor Talpa Network, het bedrijf van John de Mol. Het ene relletje na het andere zorgt voor kopzorgen in het bedrijf.

<em>Rob Goossens</em> in <em>RTL Boulevard</em>: &quot;Schade Talpa groot na stoppen <em>Vandaag Inside</em>&quot; Het is een lastige tijd voor Talpa Network, het bedrijf van John de Mol. Het ene relletje na het andere zorgt voor kopzorgen in het bedrijf. Drie kwart van de kijkersRob Goossens probeert het een beetje te duiden: "We denken wel dat John een kneiterharde man is, maar dit zal hem toch niet koud laten." Vooral de financiële gevolgen zullen voor Talpa niet mals zijn: "Drie kwart van de kijkers zal afhaken, dat is heel erg pijnlijk." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Heleen van Rooyen over einde Vandaag Inside: 'Heb moeite met de snelheid hiervan' (video) Bekijk deze video » Katja Schuurman in Op1 over stoppen Vandaag Inside: "Ik vind het heel jammer" Bekijk deze video » Jan Boskamp: ‘Jammer, er is geen enkel programma zoals Vandaag Inside’ (video) Bekijk deze video »
TV :
Rob Goossens in RTL Boulevard: "Schade Talpa groot na stoppen Vandaag Inside"

Drie kwart van de kijkers
Rob Goossens probeert het een beetje te duiden: "We denken wel dat John een kneiterharde man is, maar dit zal hem toch niet koud laten." Vooral de financiële gevolgen zullen voor Talpa niet mals zijn: "Drie kwart van de kijkers zal afhaken, dat is heel erg pijnlijk."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's