Noël van Kleef nieuw in Goede Tijden: "Stond op de bucketlist"

Noël van Kleef nieuw in Goede Tijden: "Stond op de bucketlist"

Actrice Noël van Kleef is het nieuwste lid van de Meerdijk community: zij peelt alweer een aantal weken de rol van de jonge huishoudster Lynn in Goeden Tijden, Slechte Tijden. Ze is ontzettend blij met de rol: "Zo'n rol staat natuurlijk op je bucketlist als actrice!"

Noël van Kleef nieuw in <em>Goede Tijden</em>: &quot;Stond op de bucketlist&quot; Actrice Noël van Kleef is het nieuwste lid van de Meerdijk community: zij peelt alweer een aantal weken de rol van de jonge huishoudster Lynn in Goeden Tijden, Slechte Tijden. Ze is ontzettend blij met de rol: "Zo'n rol staat natuurlijk op je bucketlist als actrice!" Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. RTL Boulevard gemist? Pamela Teves vereerd met rol in GTST: 'Werken houdt me jong' Bekijk deze video » Jada Borsato: "Iedereen daar was zo lief voor me" (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Noël van Kleef nieuw in Goede Tijden: "Stond op de bucketlist"

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Noël van Kleef nieuw in Goede Tijden: "Stond op de bucketlist" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV