Code van Coppens gemist? Duo's gaan het astronautenleven tegemoet

Code van Coppens gemist? Duo's gaan het astronautenleven tegemoet

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Code van Coppens van zaterdag 30 april. Je kunt de hele uitzending van Code van Coppens terugkijken via Gids.tv.

<em>Code van Coppens</em> gemist? Duo's gaan het <em>astronautenleven</em> tegemoet Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Code van Coppens van zaterdag 30 april. Je kunt de hele uitzending van Code van Coppens terugkijken via Gids.tv. Het International Space Station Coppens is besmet geraakt door aliens en moet zo snel mogelijk tot ontploffing gebracht worden. Beide teams doen er alles aan om de ontploffing te voorkomen. Samantha Steenwijk en Chatilla van Grinsven nemen het op tegen Sergo Vyent en Victor Abeln. Code van Coppens is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Code van Coppens terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Code van Coppens gemist? Katja Schuurman staat doodsangsten uit door spin Bekijk deze video » Code van Coppens: Charly Luske en Tanja Jess worstelen in escaperoom Bekijk deze video » Code van Coppens gemist? Samantha Steenwijk zit flink in de problemen Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het International Space Station Coppens is besmet geraakt door aliens en moet zo snel mogelijk tot ontploffing gebracht worden. Beide teams doen er alles aan om de ontploffing te voorkomen. Samantha Steenwijk en Chatilla van Grinsven nemen het op tegen Sergo Vyent en Victor Abeln.

Code van Coppens is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Code van Coppens terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV