Boer zoekt vrouw gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boer zoekt vrouw gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boer zoekt vrouw gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na de aflevering van afgelopen zondag zijn er nog slechts twee boeren over die een definitieve keuze moeten maken: Evert en Janine. Hoe dat afloopt, is vanavond te zien in een nieuwe aflevering van Boer zoekt vrouw. Geen praterDe laatste dag van de logeerweek is aangebroken op de boerderijen van boer Evert en boerin Janine. De afgelopen weken is duidelijk geworden dat de nuchtere Drent Evert geen prater is; het ging bij hem zelden over gevoelens, terwijl Nans en - vooral - Maud hun hele hart uitstortten bij hem. Nu is de grote vraag voor wie Evert kiest. TranenOok bij Janine gaat het erg lastig. Haar doodlopende gesprekken met de stille Christiaan hebben haar weinig informatie gebracht, terwijl de openhartige Sander misschien juist iets té druk is voor Janine. Een grote kluif voor de Limburgse dus, die de spanning steeds meer begint te voelen. En dat zorgt ook op het moment suprème voor tranen. :[broadcast:videos](ids:"445719,445394" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Na de aflevering van afgelopen zondag zijn er nog slechts twee boeren over die een definitieve keuze moeten maken: Evert en Janine. Hoe dat afloopt, is vanavond te zien in een nieuwe aflevering van Boer zoekt vrouw.

Geen prater
De laatste dag van de logeerweek is aangebroken op de boerderijen van boer Evert en boerin Janine. De afgelopen weken is duidelijk geworden dat de nuchtere Drent Evert geen prater is; het ging bij hem zelden over gevoelens, terwijl Nans en - vooral - Maud hun hele hart uitstortten bij hem. Nu is de grote vraag voor wie Evert kiest.

Tranen
Ook bij Janine gaat het erg lastig. Haar doodlopende gesprekken met de stille Christiaan hebben haar weinig informatie gebracht, terwijl de openhartige Sander misschien juist iets té druk is voor Janine. Een grote kluif voor de Limburgse dus, die de spanning steeds meer begint te voelen. En dat zorgt ook op het moment suprème voor tranen.

:[broadcast:videos](ids:"445719,445394" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV