Leuke beelden: Ruben Nicolai zingt verbluffend goed Frans in Oh, wat een jaar!

Leuke beelden: Ruben Nicolai zingt verbluffend goed Frans in Oh, wat een jaar!

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Oh, wat een jaar! van zondag 30 april. Je kunt de hele uitzending van Oh, wat een jaar! terugkijken via Gids.tv.

Leuke beelden: <em>Ruben Nicolai</em> zingt verbluffend goed Frans in <em>Oh, wat een jaar!</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Oh, wat een jaar! van zondag 30 april. Je kunt de hele uitzending van Oh, wat een jaar! terugkijken via Gids.tv. Van Nederlands- tot Duitstalig, Ruben Nicolai zingt het allemaal. Ook de Franse taal gaat hem goed af wanneer hij in Oh, wat een jaar! het nummer 'Alors On Danse' van Stromae zingt. Bekijk het fragment van Oh, wat een jaar! hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Oh, Wat Een Jaar! terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Oh, Wat Een Jaar!: Zanger Rolf Sanchez leefde in 2010 nog als Rolf Wienk Bekijk deze video » Oh, wat een jaar! gemist? Waarom zit Carlo omgekeerd op de rug van Ruben? Bekijk deze video »
TV :
Leuke beelden: Ruben Nicolai zingt verbluffend goed Frans in Oh, wat een jaar!

Van Nederlands- tot Duitstalig, Ruben Nicolai zingt het allemaal. Ook de Franse taal gaat hem goed af wanneer hij in Oh, wat een jaar! het nummer 'Alors On Danse' van Stromae zingt.

Bekijk het fragment van Oh, wat een jaar! hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Oh, Wat Een Jaar! terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV