Make Up Your Mind: Danny de Munk zit verschuilt achter dragqueen Beaulicio

Make Up Your Mind: Danny de Munk zit verschuilt achter dragqueen Beaulicio

Gisteren was het weer tijd voor een nieuwe show van Make Up Your Mind. De fans van het programma zagen deze week teamcaptains Fred van Leer en Nikkie de Jager en de gastpanelleden Dave von Raven en Irene Moors.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Make Up Your Mind</em>: Danny de Munk zit verschuilt achter dragqueen <em>Beaulicio</em> Gisteren was het weer tijd voor een nieuwe show van Make Up Your Mind. De fans van het programma zagen deze week teamcaptains Fred van Leer en Nikkie de Jager en de gastpanelleden Dave von Raven en Irene Moors. Tekst gaat verder onder de video. DannyNikkie de Jager en Fred van Leer weten niet wat hen overkomt als ze ineens oud-panellid Danny de Munk het podium zien oplopen als dragqueen Beaulicio. Carlo vindt het goed gelukt. Je kunt hele uitzendingen en de leukste fragmenten van Make Up Your Mind terugkijken bij Videoland en Gids.tv. Bekijk ook Zien: Andy van der Meijde bedolven onder reactie na deelname Make Up Your Mind Bekijk deze video » Vanavond in Make Up Your Mind: Irene Moors onder de indruk van Fabulous Five Bekijk deze video »
TV :
Make Up Your Mind: Danny de Munk zit verschuilt achter dragqueen Beaulicio

Danny
Nikkie de Jager en Fred van Leer weten niet wat hen overkomt als ze ineens oud-panellid Danny de Munk het podium zien oplopen als dragqueen Beaulicio. Carlo vindt het goed gelukt.

Je kunt hele uitzendingen en de leukste fragmenten van Make Up Your Mind terugkijken bij Videoland en Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV