Zien: Frans Bauer als 85-jarige man in eigen videoclip Koning van het Feest

Zien: Frans Bauer als 85-jarige man in eigen videoclip Koning van het Feest

Zondag 1 mei 2022 om 10:47

Frans Bauer heeft zich voor zijn nieuwe single Koning van het Feest volledig omgetoverd tot een zeer oude man. Voor de camera van Shownieuws laat hij weten hoe dat eraan toe ging. Bekijk het fragment hieronder.

"Dan blijf ik bij je"
"De Koning van het Feest gaat erover dat je dankbaar moet zijn voor alles wat achter je ligt", aldus Frans in de video. "Je moet zeker niet vergeten dat de dag die nog komen gaat ook heel belangrijk is." Frans geeft aan dat hij lang heeft nagedacht of hij tot 85-jarige getransformeerd wilde worden: "Zelfs Mariska zei van: 'Frans, als dit het resultaat is als je 85 bent, nou dan blijf ik wel bij je", aldus Bauer.

Bekijk hieronder het Shownieuws-fragment met Frans over zijn nieuwe videoclip.

Zien: <em>Frans Bauer</em> als 85-jarige man in eigen videoclip <em>Koning van het Feest</em> Frans Bauer heeft zich voor zijn nieuwe single Koning van het Feest volledig omgetoverd tot een zeer oude man. Voor de camera van Shownieuws laat hij weten hoe dat eraan toe ging. Bekijk het fragment hieronder. "Dan blijf ik bij je""De Koning van het Feest gaat erover dat je dankbaar moet zijn voor alles wat achter je ligt", aldus Frans in de video. "Je moet zeker niet vergeten dat de dag die nog komen gaat ook heel belangrijk is." Frans geeft aan dat hij lang heeft nagedacht of hij tot 85-jarige getransformeerd wilde worden: "Zelfs Mariska zei van: 'Frans, als dit het resultaat is als je 85 bent, nou dan blijf ik wel bij je", aldus Bauer. Bekijk hieronder het Shownieuws-fragment met Frans over zijn nieuwe videoclip. Bekijk ook Frans Bauer grapt backstage bij Tijd voor MAX's Koningsdag 2022: "Ze herkennen me weer" (video) Bekijk deze video »
Show :

Actuele video's

Meer actuele video's