Doorbakken: Janny van der Heijden en André van Duin hangen in de kroeg (video)

Doorbakken: Janny van der Heijden en André van Duin hangen in de kroeg (video)

Zondag 1 mei 2022 om 11:36

Janny van der Heijden en André van Duin bezoeken vanavond in Doorbakken een bijzonder kroegje. Ze zijn op zoek naar glaasjes vrolijkheid, zoals Robert dat altijd zegt. Van Duin en Janny mogen het drankje in de video niet drinken: "Is heel slecht voor je ingewanden." Bekijk een fragment van de aflevering van vanavond (1 mei) hieronder.

Doorbakken is elke zondag te zien om 22.22 uur bij NPO 1. Je kunt elke aflevering van Doorbakken terugkijken bij Gids.tv.

<em>Doorbakken</em>: <em>Janny van der Heijden</em> en <em>André van Duin</em> hangen in de kroeg (video) Janny van der Heijden en André van Duin bezoeken vanavond in Doorbakken een bijzonder kroegje. Ze zijn op zoek naar glaasjes vrolijkheid, zoals Robert dat altijd zegt. Van Duin en Janny mogen het drankje in de video niet drinken: "Is heel slecht voor je ingewanden." Bekijk een fragment van de aflevering van vanavond (1 mei) hieronder. Doorbakken is elke zondag te zien om 22.22 uur bij NPO 1. Je kunt elke aflevering van Doorbakken terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's