Video: André van Duin liet horeca medewerker advocaat halen: "Als je het vriendelijk vraagt"

Video: André van Duin liet horeca medewerker advocaat halen: "Als je het vriendelijk vraagt"

André van Duin liep tijdens de halve finale van Heel Holland Bakt door de tent en babbelde met de kandidaten Tom en Marieke over de advocaatjes. De comedian biecht op dat hij een restaurantmedewerker een keer advocaat liet halen omdat zij het niet op de menukaart hadden staan: "Als je dat leuk vriendeijk vraagt", zegt Van Duin lachend tegen Marieke. Ze lijkt verbaasd dat zij dat doen voor Van Duin.

Heel Holland Bakt is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken via Gids.tv.

Video: <em>André van Duin</em> liet <em>horeca medewerker</em> advocaat halen: &quot;Als je het vriendelijk vraagt&quot; André van Duin liep tijdens de halve finale van Heel Holland Bakt door de tent en babbelde met de kandidaten Tom en Marieke over de advocaatjes. De comedian biecht op dat hij een restaurantmedewerker een keer advocaat liet halen omdat zij het niet op de menukaart hadden staan: "Als je dat leuk vriendeijk vraagt", zegt Van Duin lachend tegen Marieke. Ze lijkt verbaasd dat zij dat doen voor Van Duin. Heel Holland Bakt is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook André van Duin ziet Janny's ijsschep aan voor poepschepje: "Ja, voor de hond?" Bekijk deze video » Halve finale Heel Holland Bakt: Paasthema zorgt voor veel stres bij bakkers Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV