How I Met Your Father vanaf 11 mei op Disney+, bekijk de trailer

How I Met Your Father vanaf 11 mei op Disney+, bekijk de trailer

In de nabije toekomst vertelt Sophie haar zoon het verhaal van hoe ze zijn vader ontmoette: een verhaal dat hen terug naar het jaar 2021 katapulteert. Een periode waarin Sophie en haar hechte vriendengroep aan het uitzoeken zijn wie ze zijn, wat ze uit het leven willen halen, en hoe verliefd te worden in het tijdperk van dating-apps en onbeperkte opties.

<em>How I Met Your Father</em> vanaf 11 mei op Disney+, bekijk de trailer In de nabije toekomst vertelt Sophie haar zoon het verhaal van hoe ze zijn vader ontmoette: een verhaal dat hen terug naar het jaar 2021 katapulteert. Een periode waarin Sophie en haar hechte vriendengroep aan het uitzoeken zijn wie ze zijn, wat ze uit het leven willen halen, en hoe verliefd te worden in het tijdperk van dating-apps en onbeperkte opties. Bekijk de trailer hierboven. Bekijk hier waar je vanaf 11 mei How I Met Your Father kunt streamen. Bekijk ook Bekijk de trailer van Chip 'n Dale: Rescue Rangers, 20 mei op Disney+ Bekijk deze video » Bekijk de trailer van The Quest, vanaf 11 mei op Disney+ Bekijk deze video »
Trailer :
How I Met Your Father vanaf 11 mei op Disney+, bekijk de trailer

Bekijk de trailer hierboven. Bekijk hier waar je vanaf 11 mei How I Met Your Father kunt streamen.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op How I Met Your Father vanaf 11 mei op Disney+, bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV