Undercover in Nederland: Pooier aan het woord in illegaal bordeel in rijtjeshuis in Breda (video)

Undercover in Nederland: Pooier aan het woord in illegaal bordeel in rijtjeshuis in Breda (video)

Vanavond is in een schokkende nieuwe aflevering van Undercover in Nederland te zien hoe het er in een illegaal bordeel aan toegaat. Een collega van Alberto Stegeman gaat undercover als sekswerker in het bordeel en filmt hoe de vaak jonge meiden op een vreselijke manier worden uitgebuit. Bekijk hieronder een fragment met de pooier aan het woord.

Undercover in Nederland is vanaf 10 april elke zondag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Undercover in Nederland</em>: Pooier aan het woord in illegaal bordeel in rijtjeshuis in Breda (video) Vanavond is in een schokkende nieuwe aflevering van Undercover in Nederland te zien hoe het er in een illegaal bordeel aan toegaat. Een collega van Alberto Stegeman gaat undercover als sekswerker in het bordeel en filmt hoe de vaak jonge meiden op een vreselijke manier worden uitgebuit. Bekijk hieronder een fragment met de pooier aan het woord. Undercover in Nederland is vanaf 10 april elke zondag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Undercover in Nederland: Veroordeelde oplichtster Adriana J. aangepakt door Alberto Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's