Bill Browder in Buitenhof: "Mijn boek bewijst dat Poetin misdadiger is

Bill Browder in Buitenhof: "Mijn boek bewijst dat Poetin misdadiger is

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Buitenhof van zondag 16 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Buitenhof terugkijken via Gids.tv.

Bill Browder in <em>Buitenhof</em>: &quot;Mijn boek bewijst dat <em>Poetin</em> misdadiger is Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Buitenhof van zondag 16 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Buitenhof terugkijken via Gids.tv. Bill Browder's boek 'Vijand van de Russissche Staat' bewijst naar eigen zeggen dat de Russische president Vladimir Poetin een oorlogsmisdadiger is: "Ik kom tot de conclusie dat Poetin en de mensen om hem heen 1000 miljard dollar hebben gestolen." Bekijk het fragment van Buitenhof hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Bill Browder in Buitenhof: "Mijn boek bewijst dat Poetin misdadiger is

Bill Browder's boek 'Vijand van de Russissche Staat' bewijst naar eigen zeggen dat de Russische president Vladimir Poetin een oorlogsmisdadiger is: "Ik kom tot de conclusie dat Poetin en de mensen om hem heen 1000 miljard dollar hebben gestolen."

Bekijk het fragment van Buitenhof hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV