Bill Browder: "Mark Rutte had slachtoffers MH17 moeten beschermen" (Buitenhof)

Bill Browder: "Mark Rutte had slachtoffers MH17 moeten beschermen" (Buitenhof)

Volgens Bill Browder, schrijver van het boek 'Vijand van de Russische Staat', heeft onze premier Mark Rutte er niet alles aan gedaan om de slachtoffers van de MH17-ramp in Nederland te beschermen. Dat zegt hij in de uitzending van Buitenhof.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Buitenhof van zondag 16 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Buitenhof terugkijken via Gids.tv.

<em>Bill Browder</em>: &quot;Mark Rutte had slachtoffers <em>MH17</em> moeten beschermen&quot; (<em>Buitenhof</em>) Volgens Bill Browder, schrijver van het boek 'Vijand van de Russische Staat', heeft onze premier Mark Rutte er niet alles aan gedaan om de slachtoffers van de MH17-ramp in Nederland te beschermen. Dat zegt hij in de uitzending van Buitenhof. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Buitenhof van zondag 16 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Buitenhof terugkijken via Gids.tv. "Ging voor het geld""Rutte hield in Nederland de Magnitsky Act tegen", zegt Browder. "Dat was niet goed voor de slachtoffers. Hij had ze niet moeten beschermen, maar dat deed hij niet. Hij ging voor het geld en het Russische gas." Bekijk het fragment van Buitenhof hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Bill Browder: "Mark Rutte had slachtoffers MH17 moeten beschermen" (Buitenhof)

"Ging voor het geld"
"Rutte hield in Nederland de Magnitsky Act tegen", zegt Browder. "Dat was niet goed voor de slachtoffers. Hij had ze niet moeten beschermen, maar dat deed hij niet. Hij ging voor het geld en het Russische gas."

Bekijk het fragment van Buitenhof hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV