Zien: Maatregelen voor Hélène Hendriks en Özcan Akyol na ernstige bedreigingen

Zien: Maatregelen voor Hélène Hendriks en Özcan Akyol na ernstige bedreigingen

Zondag 1 mei 2022 om 19:40

Opnieuw grote onrust in medialand, zowel presentatrice Hélène Hendriks als presentator en radiomaker Özcan Akyol hebben op dit moment te maken met ernstige bedreigingen. Kees van der Spek reageert in RTL Boulevard op deze vreselijke ontwikkeling in het medialand.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Maatregelen voor <em>Hélène Hendriks</em> en <em>Özcan Akyol</em> na ernstige bedreigingen Opnieuw grote onrust in medialand, zowel presentatrice Hélène Hendriks als presentator en radiomaker Özcan Akyol hebben op dit moment te maken met ernstige bedreigingen. Kees van der Spek reageert in RTL Boulevard op deze vreselijke ontwikkeling in het medialand. Tekst gaat verder onder de video. Nederland wordt minder persvrij"Nederland daalt op de persvrijheidsmonitor en dat is best wel uniek. Nederland wordt minder persvrij omdat mensen journalisten bedreigen", aldus Kees van der Spek. Eus moest de radioshow die hij normaal gesproken vanuit zijn woonkamer in Deventer maakt, noodgedwongen vanuit een studio in Hilversum presenteren. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Maatregelen voor Hélène Hendriks en Özcan Akyol na ernstige bedreigingen

Nederland wordt minder persvrij
"Nederland daalt op de persvrijheidsmonitor en dat is best wel uniek. Nederland wordt minder persvrij omdat mensen journalisten bedreigen", aldus Kees van der Spek. Eus moest de radioshow die hij normaal gesproken vanuit zijn woonkamer in Deventer maakt, noodgedwongen vanuit een studio in Hilversum presenteren.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's