Arno Kantelberg in RTL Boulevard over outfit Lex Uiting: "Echt vreselijk"

Arno Kantelberg in RTL Boulevard over outfit Lex Uiting: "Echt vreselijk"

Zondag 1 mei 2022 om 20:31

Hoewel menig kledingkast tegenwoordig uitpuilt van de kledingstukken blijft het elke ochtend weer een opgave om een leuk outfitje te combineren. Met de sandwich-regel lijken uitspraken als 'Ik heb niks om aan te trekken' iets vaker tot het verleden te horen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Arno Kantelberg</em> in <em>RTL Boulevard</em> over outfit <em>Lex Uiting</em>: &quot;Echt vreselijk&quot; Hoewel menig kledingkast tegenwoordig uitpuilt van de kledingstukken blijft het elke ochtend weer een opgave om een leuk outfitje te combineren. Met de sandwich-regel lijken uitspraken als 'Ik heb niks om aan te trekken' iets vaker tot het verleden te horen. Tekst gaat verder onder de video. Outfit Lex UitingArno Kantelberg vertelt in RTL Boulevard over deze nieuwe regel, daarnaast heeft hij ook nog een paar kledingtips voor collega Lex Uiting: "Echt vreselijk, die meneer moet nog even in de les bij Kees van der Spek!" Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Arno Kantelberg in RTL Boulevard over outfit Lex Uiting: "Echt vreselijk"

Outfit Lex Uiting
Arno Kantelberg vertelt in RTL Boulevard over deze nieuwe regel, daarnaast heeft hij ook nog een paar kledingtips voor collega Lex Uiting: "Echt vreselijk, die meneer moet nog even in de les bij Kees van der Spek!"

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's