Zien: Kim Kardashian en Pete Davidson voor het eerst samen op rode loper

Zien: Kim Kardashian en Pete Davidson voor het eerst samen op rode loper

Zien: <em>Kim Kardashian</em> en <em>Pete Davidson</em> voor het eerst samen op rode loper Het was gisteren hét nieuws op het befaamde Correspondent's diner van het Witte Huis. Nee, we hebben het niet over de speech van Joe Biden, maar het rodeloperdebuut van Kim Kardashian met haar nieuwe geliefde. De paparazzi stortten zich als uitgehongerde muskieten op Kim en haar 13-jaar jongere geliefde Pete Davidson, die op gympies de rode loper betrad. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: Maatregelen voor Hélène Hendriks en Özcan Akyol na ernstige bedreigingen Bekijk deze video » Hoogzwangere Bibi Breijman bij première 2 Kleine Kleutertjes: "Duurt niet lang meer" Bekijk deze video » Kees van der Spek over voetbalhooligans: "Steeds gevaarlijker voor burgers en agenten" Bekijk deze video » Zien: Bilal Wahib moet het doen met halfvolle zaal tijdens eerste soloshow Bekijk deze video » Arno Kantelberg in RTL Boulevard over outfit Lex Uiting: "Echt vreselijk" Bekijk deze video »
TV :
Zien: Kim Kardashian en Pete Davidson voor het eerst samen op rode loper

Het was gisteren hét nieuws op het befaamde Correspondent's diner van het Witte Huis. Nee, we hebben het niet over de speech van Joe Biden, maar het rodeloperdebuut van Kim Kardashian met haar nieuwe geliefde. De paparazzi stortten zich als uitgehongerde muskieten op Kim en haar 13-jaar jongere geliefde Pete Davidson, die op gympies de rode loper betrad.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Kim Kardashian en Pete Davidson voor het eerst samen op rode loper of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV