College Tour gemist? Jamala haalt 90 miljoen euro op met benefietconcerten

College Tour gemist? Jamala haalt 90 miljoen euro op met benefietconcerten

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van College Tour van zondag 1 mei. Je kunt ook de hele uitzending van College Tour terugkijken via Gids.tv.

Jamala, de zangeres die in 2016 het Eurovisie Songfestival won namens Oekraïne, is te gast in College Tour. Na de inval in haar land vluchtte ze voor de Russen, haar man is achtergebleven in Oekraïne. Bij College Tour vertelt Jamala over de schrijnende situatie in haar thuisland.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>College Tour</em> gemist? <em>Jamala</em> haalt <em>90 miljoen</em> euro op met benefietconcerten Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van College Tour van zondag 1 mei. Je kunt ook de hele uitzending van College Tour terugkijken via Gids.tv. Jamala, de zangeres die in 2016 het Eurovisie Songfestival won namens Oekraïne, is te gast in College Tour. Na de inval in haar land vluchtte ze voor de Russen, haar man is achtergebleven in Oekraïne. Bij College Tour vertelt Jamala over de schrijnende situatie in haar thuisland. Tekst gaat verder onder de video. 90 miljoen euroDe afgelopen maanden vroeg Jamala overal ter wereld, onophoudelijk aandacht voor de schrijnende situatie in haar thuisland. In twee maanden heeft de zangers maar liefst 90 miljoen euro opgehaald door te zingen tijdens benefietconcerten. Bekijk het fragment van College Tour hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van College Tour terugkijken bij Gids.tv.
TV :
College Tour gemist? Jamala haalt 90 miljoen euro op met benefietconcerten

90 miljoen euro
De afgelopen maanden vroeg Jamala overal ter wereld, onophoudelijk aandacht voor de schrijnende situatie in haar thuisland. In twee maanden heeft de zangers maar liefst 90 miljoen euro opgehaald door te zingen tijdens benefietconcerten.

Bekijk het fragment van College Tour hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV