Undercover in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Undercover in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Undercover in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is in een schokkende nieuwe aflevering van Undercover in Nederland te zien hoe het er in een illegaal bordeel aan toegaat. Een medewerker van Alberto Stegeman gaat undercover als sekswerker in het bordeel en filmt hoe de vaak jonge meiden op een vreselijke manier worden uitgebuit. Seks zonder condoomDe vrouwen moeten de helft van hun geld afstaan aan hun pooier en regelmatig seks zonder condoom hebben. Het zijn vaak jonge meiden, die aan het werk worden gezet in illegale bordelen. De opnames voor deze aflevering vinden vooral plaats in een rijtjeshuis in Breda, waar veel dingen gebeuren die het daglicht niet kunnen verdragen. ConfrontatieDeze vorm van illegale prostitutie gebeurt veel buiten het zicht van politie en justitie, maar door maandenlang onderzoek hebben Alberto Stegeman en zijn team met de verborgen camera de schrijnende situaties kunnen vastleggen. Als het bewijs van de misstanden rond is, grijpt Alberto in. Hij gaat de confrontatie aan met de pooier en levert het bewijs in bij de politie. :[broadcast:videos](ids:"445505,440864" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Vanavond is in een schokkende nieuwe aflevering van Undercover in Nederland te zien hoe het er in een illegaal bordeel aan toegaat. Een medewerker van Alberto Stegeman gaat undercover als sekswerker in het bordeel en filmt hoe de vaak jonge meiden op een vreselijke manier worden uitgebuit.

Seks zonder condoom
De vrouwen moeten de helft van hun geld afstaan aan hun pooier en regelmatig seks zonder condoom hebben. Het zijn vaak jonge meiden, die aan het werk worden gezet in illegale bordelen. De opnames voor deze aflevering vinden vooral plaats in een rijtjeshuis in Breda, waar veel dingen gebeuren die het daglicht niet kunnen verdragen.

Confrontatie
Deze vorm van illegale prostitutie gebeurt veel buiten het zicht van politie en justitie, maar door maandenlang onderzoek hebben Alberto Stegeman en zijn team met de verborgen camera de schrijnende situaties kunnen vastleggen. Als het bewijs van de misstanden rond is, grijpt Alberto in. Hij gaat de confrontatie aan met de pooier en levert het bewijs in bij de politie.

:[broadcast:videos](ids:"445505,440864" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV