Frits Barend openhartig over schietincident: "Er is geschoten op mijn huis"

Frits Barend openhartig over schietincident: "Er is geschoten op mijn huis"

Zondag 1 mei 2022 om 23:00

Presentator Özcan Akyol heeft in zijn wekelijkse NPO 1 radio-uitzending laten weten dat hij het slachtoffer is van ernstige bedreigingen. De podcast werd daarom niet zoals gewoonlijk in zijn huiskamer in Deventer opgenomen, maar in een studio in Hilversum. Frits Barend reageert in Shownieuws op de situatie.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Frits Barend</em> openhartig over <em>schietincident</em>: &quot;Er is geschoten op mijn huis&quot; Presentator Özcan Akyol heeft in zijn wekelijkse NPO 1 radio-uitzending laten weten dat hij het slachtoffer is van ernstige bedreigingen. De podcast werd daarom niet zoals gewoonlijk in zijn huiskamer in Deventer opgenomen, maar in een studio in Hilversum. Frits Barend reageert in Shownieuws op de situatie. Tekst gaat verder onder de video. SchietincidentFrits Barend werd tijdens zijn televisiecarrière continu bewaakt vanwege ernstige bedreigingen: "Er is geschoten op mijn huis, er zat een kogelgat en dat is best bedreigend." Volgens de ervaringsdeskundige moet Özcan zeker niet stoppen met zijn werkzaamheden, wel moet hij rekening houden met zijn vrouw en kinderen. Bekijk het framgent uit Shownieuws hierboven. Bekijk ook Özcan Akyol vindt reacties op kaarsenverhaal Johan Derksen ‘wel heel extreem’ Bekijk deze video » Hélène Hendriks ontvangt ernstig dreigement: "Ik laat me absoluut niet de mond snoeren" Bekijk deze video »
Nieuws :

Schietincident
Frits Barend werd tijdens zijn televisiecarrière continu bewaakt vanwege ernstige bedreigingen: "Er is geschoten op mijn huis, er zat een kogelgat en dat is best bedreigend." Volgens de ervaringsdeskundige moet Özcan zeker niet stoppen met zijn werkzaamheden, wel moet hij rekening houden met zijn vrouw en kinderen.

Bekijk het framgent uit Shownieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's