Henk Westbroek hekelt anonieme bedreigers Derksen & Akyol: 'Ik veracht ze' (video)

Henk Westbroek hekelt anonieme bedreigers Derksen & Akyol: 'Ik veracht ze' (video)

Henk Westbroek heeft werkelijk geen goed woord over mensen die BN'ers bedreigen, naar aanleiding van wat er momenteel gaande is rondom bijvoorbeeld Johan Derksen en Özcan Akyol: "Het zijn natuurlijk de totale idioten die dat doen."

'Kat werd opgehangen aan boom'
De zanger heeft zelf ook met dit soort types te maken gehad en helaas bleef dat niet alleen bij bedreigingen: "Mijn kat is in de de boom voor mijn tuin opgehangen aan een stuk staaldraad en dan komt het toch erg dichtbij."

'Ik veracht ze'
Het bedreigen van iemand is natuurlijk ook wel erg makkelijk tegenwoordig dankzij sociale media: "Je hoeft geen envelop of postzegel meer te kopen, of vingerafdrukken weg te poetsen", aldus Westbroek. Hij hekelt de anonimiteit: "Het zijn allemaal van die moedige mensen met een masker voor hun hoofd. Ik veracht ze, vanuit het diepste van mijn hart." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Henk Westbroek hekelt anonieme bedreigers Derksen &amp; <em>Akyol</em>: 'Ik veracht ze' (video) Henk Westbroek heeft werkelijk geen goed woord over mensen die BN'ers bedreigen, naar aanleiding van wat er momenteel gaande is rondom bijvoorbeeld Johan Derksen en Özcan Akyol: "Het zijn natuurlijk de totale idioten die dat doen." 'Kat werd opgehangen aan boom'De zanger heeft zelf ook met dit soort types te maken gehad en helaas bleef dat niet alleen bij bedreigingen: "Mijn kat is in de de boom voor mijn tuin opgehangen aan een stuk staaldraad en dan komt het toch erg dichtbij." 'Ik veracht ze'Het bedreigen van iemand is natuurlijk ook wel erg makkelijk tegenwoordig dankzij sociale media: "Je hoeft geen envelop of postzegel meer te kopen, of vingerafdrukken weg te poetsen", aldus Westbroek. Hij hekelt de anonimiteit: "Het zijn allemaal van die moedige mensen met een masker voor hun hoofd. Ik veracht ze, vanuit het diepste van mijn hart." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Zien: Bennie Jolink komt op voor Johan Derksen, "Gewoon dronken lolmakerij" Bekijk deze video » Marcel van Roosmalen: 'Al deze mensen hebben een mening over Johan Derksen' (Media Inside) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's