Postcode Loterij Eén Tegen 50 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Postcode Loterij Eén Tegen 50 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Postcode Loterij Eén Tegen 50 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond begint op RTL 4 een nieuw seizoen van Postcode Loterij Eén tegen 50. Vanwege de tijdens de opnamen geldende coronamaatregelen nemen de kandidaten het dit seizoen opnieuw op tegen vijftig tegenspelers, in plaats van honderd. Meer kans?Jarenlang was Eén tegen 100 de norm, maar de coronacrisis heeft daar verandering in gebracht. Tegenwoordig spelen deelnemers slechts tegen vijftig tegenspelers, waardoor ze wellicht meer kans maken op een groot geldbedrag. Ze zullen het echter wel met een escape minder moeten doen: twee in plaats van drie. StraatprijsDe kandidaten krijgen bij elke vraag een keuze. Zo kunnen ze kiezen tussen twee afbeeldingen, geluidsfragmenten of twee setjes van drie antwoordmogelijkheden, of gewoon uit een categorie of tussen een makkelijke of een moeilijke vraag. Verder wordt in elke aflevering de straatprijs van de Postcode Loterij uitgereikt. :[broadcast:videos](ids:"325786,323249" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Postcode Loterij Eén Tegen 50 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vanavond begint op RTL 4 een nieuw seizoen van Postcode Loterij Eén tegen 50. Vanwege de tijdens de opnamen geldende coronamaatregelen nemen de kandidaten het dit seizoen opnieuw op tegen vijftig tegenspelers, in plaats van honderd.

Meer kans?
Jarenlang was Eén tegen 100 de norm, maar de coronacrisis heeft daar verandering in gebracht. Tegenwoordig spelen deelnemers slechts tegen vijftig tegenspelers, waardoor ze wellicht meer kans maken op een groot geldbedrag. Ze zullen het echter wel met een escape minder moeten doen: twee in plaats van drie.

Straatprijs
De kandidaten krijgen bij elke vraag een keuze. Zo kunnen ze kiezen tussen twee afbeeldingen, geluidsfragmenten of twee setjes van drie antwoordmogelijkheden, of gewoon uit een categorie of tussen een makkelijke of een moeilijke vraag. Verder wordt in elke aflevering de straatprijs van de Postcode Loterij uitgereikt.

:[broadcast:videos](ids:"325786,323249" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV