Humberto: Epke Zonderland wil helpen bij opbouw turnsport, maar is nog niet gevraagd

Humberto: Epke Zonderland wil helpen bij opbouw turnsport, maar is nog niet gevraagd

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 1 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em>: Epke Zonderland wil helpen bij opbouw <em>turnsport</em>, maar is nog niet gevraagd Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 1 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. De Nederlandse turnwereld staat in brand. Naast beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag aan het adres van Vincent Wevers en een keiharde cultuur zijn er ook geen concrete plannen voor de toekomst. Epke Zonderland, de grootste Nederlandse turner aller tijden, is inmiddels gestopt en zou graag een adviserende rol willen vervullen - maar hij is nog niet gevraagd. Humberto Tan kan zijn oren niet geloven. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto: Epke Zonderland wil helpen bij opbouw turnsport, maar is nog niet gevraagd

De Nederlandse turnwereld staat in brand. Naast beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag aan het adres van Vincent Wevers en een keiharde cultuur zijn er ook geen concrete plannen voor de toekomst. Epke Zonderland, de grootste Nederlandse turner aller tijden, is inmiddels gestopt en zou graag een adviserende rol willen vervullen - maar hij is nog niet gevraagd. Humberto Tan kan zijn oren niet geloven.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV