Zien: Sinclair Bischop verwacht dat Feyenoord finale Conference League haalt

Zien: Sinclair Bischop verwacht dat Feyenoord finale Conference League haalt

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 1 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Sinclair Bischop</em> verwacht dat <em>Feyenoord</em> finale Conference League haalt Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 1 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Sinclair Bischop is één van de commentatoren van RTV Rijnmond, die bij elke wedstrijd van Feyenoord aanwezig zijn. Ze zullen komende week dus ook afreizen naar Marseille voor de return in de halve finale van de Conference League. Bischop heeft goede hoop dat Feyenoord voor het eerst in twintig jaar in een Europese finale staat: "Die ploeg is zó in vorm." Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Sinclair Bischop verwacht dat Feyenoord finale Conference League haalt

Sinclair Bischop is één van de commentatoren van RTV Rijnmond, die bij elke wedstrijd van Feyenoord aanwezig zijn. Ze zullen komende week dus ook afreizen naar Marseille voor de return in de halve finale van de Conference League. Bischop heeft goede hoop dat Feyenoord voor het eerst in twintig jaar in een Europese finale staat: "Die ploeg is zó in vorm."

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's