Boer zoekt vrouw: Evert gaat voor Maud, bekijk haar reactie

Boer zoekt vrouw: Evert gaat voor Maud, bekijk haar reactie

Het kwam er enigszins hakkelend uit maar boer Evert heeft zijn keuze dan toch gemaakt: hij gaat voor Maud. Toen hij haar dat vertelde kon ze haar enthousiasme uiteraard niet onder stoelen of banken steken: "Wat geweldig, dat wil ik heel graag." Vervolgens wil ze maar wat graag 'een connectie' maken met haar boer. Bekijk hieronder hoe ze dat doet, in het fragment van Boer zoekt Vrouw in de uitzending van Shownieuws.

Boer zoekt vrouw: Evert gaat voor <em>Maud</em>, bekijk haar reactie Het kwam er enigszins hakkelend uit maar boer Evert heeft zijn keuze dan toch gemaakt: hij gaat voor Maud. Toen hij haar dat vertelde kon ze haar enthousiasme uiteraard niet onder stoelen of banken steken: "Wat geweldig, dat wil ik heel graag." Vervolgens wil ze maar wat graag 'een connectie' maken met haar boer. Bekijk hieronder hoe ze dat doet, in het fragment van Boer zoekt Vrouw in de uitzending van Shownieuws. Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's