Eurovisie Songfestival: bekijk campagnevideo voor krabbels #1metS10

Eurovisie Songfestival: bekijk campagnevideo voor krabbels #1metS10

De AVROTROS heeft een campagne gelanceerd waarin Nederland wordt opgeroepen om S10 te steunen, op weg naar het Eurovisie Songfestival. Op dinsdag 10 mei treedt S10 namens Nederland op in de eerste halve finale van het Songfestival van 2022, en speciaal voor deze gelegenheid kan iedereen nu een krabbel achterlaten. Je kunt zelf een fragment uit de videoclip van De Diepte kiezen om op te tekenen of schrijven. Met al deze creatieve beelden voor #1metS10 wordt dan weer een nieuwe video gemaakt.

Bekijk de campagnevideo voor #1metS10 hieronder. Lees hier alles over het Eurovisie Songfestival 2022, dat op 10, 12 & 14 mei plaatsvindt in Turijn

<em>Eurovisie Songfestival</em>: bekijk campagnevideo voor krabbels #1metS10 De AVROTROS heeft een campagne gelanceerd waarin Nederland wordt opgeroepen om S10 te steunen, op weg naar het Eurovisie Songfestival. Op dinsdag 10 mei treedt S10 namens Nederland op in de eerste halve finale van het Songfestival van 2022, en speciaal voor deze gelegenheid kan iedereen nu een krabbel achterlaten. Je kunt zelf een fragment uit de videoclip van De Diepte kiezen om op te tekenen of schrijven. Met al deze creatieve beelden voor #1metS10 wordt dan weer een nieuwe video gemaakt. Bekijk de campagnevideo voor #1metS10 hieronder. Lees hier alles over het Eurovisie Songfestival 2022, dat op 10, 12 & 14 mei plaatsvindt in Turijn Bekijk de beelden: Eerste repetitie S10 op podium Eurovisie Songfestival Bekijk deze video » Songfestival: S10 bespreekt eerste repetitie (video) Bekijk deze video »
Songfestival :
Eurovisie Songfestival: bekijk campagnevideo voor krabbels #1metS10

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV