Goede Tijden, Slechte Tijden: Charly Luske keert terug als Lars die flirt met Nina

Goede Tijden, Slechte Tijden: Charly Luske keert terug als Lars die flirt met Nina

Charly Luske is binnenkort weer te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden, en zijn personage Lars gaat voor heel wat opschudding zorgen. In de maandtrailer van de soap zie je al de eerste beelden van zijn rol en het lijkt erop dat zijn karakter een verleiding is voor Nina. Luske raakte eerder in opspraak omdat naar buiten is gekomen dat hij vreemdgaat. Hij en zijn vrouw Tanja Jess, die jaren geleden de rol van Bowien in GTST vertolkte, hebben toegegeven dat ze werken aan hun huwelijksproblemen.

Bekijk de maandtrailer van Goede Tijden, Slechte Tijden met de eerste beelden van Charly Luske hieronder.

Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

<em>Goede Tijden, Slechte Tijden</em>: Charly Luske keert terug als Lars die flirt met Nina Charly Luske is binnenkort weer te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden, en zijn personage Lars gaat voor heel wat opschudding zorgen. In de maandtrailer van de soap zie je al de eerste beelden van zijn rol en het lijkt erop dat zijn karakter een verleiding is voor Nina. Luske raakte eerder in opspraak omdat naar buiten is gekomen dat hij vreemdgaat. Hij en zijn vrouw Tanja Jess, die jaren geleden de rol van Bowien in GTST vertolkte, hebben toegegeven dat ze werken aan hun huwelijksproblemen. Bekijk de maandtrailer van Goede Tijden, Slechte Tijden met de eerste beelden van Charly Luske hieronder. Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Evert Santegoeds pakt Charly Luske keihard aan: "Wat een verschutting was dat" (Shownieuws) Bekijk deze video » Code van Coppens: Charly Luske en Tanja Jess worstelen in escaperoom Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV