Maandag in Chateau Bijstand: Leroy vraagt Maxime ten huwelijk

Maandag in Chateau Bijstand: Leroy vraagt Maxime ten huwelijk

We weten al een tijdje dat Maxime gaat trouwen met 'haar' Leroy maar bewegende beelden van het aanzoek waren nog niet te zien. Tot maandagavond, wanneer te zien is hoe de aanstaande echtgenoot in een romantische setting enigszins nerveus zijn belangrijke vraag inleidt. Bekijk het fragment van Chateau Bijstand hieronder

Maandag in <em>Chateau Bijstand</em>: Leroy vraagt Maxime ten huwelijk We weten al een tijdje dat Maxime gaat trouwen met 'haar' Leroy maar bewegende beelden van het aanzoek waren nog niet te zien. Tot maandagavond, wanneer te zien is hoe de aanstaande echtgenoot in een romantische setting enigszins nerveus zijn belangrijke vraag inleidt. Bekijk het fragment van Chateau Bijstand hieronder Chateau Bijstand is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Chateau Bijstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Bekijk de beelden: Maxime Meiland en Leroy Molkenboer gaan trouwen Bekijk deze video » Drama in Chateau Bijstand: Martien gilt en schreeuwt het uit van de pijn Bekijk deze video » Chateau Bijstand gemist? Paniek wanneer brandalarm afgaat in huize Meiland Bekijk deze video »
TV :
Maandag in Chateau Bijstand: Leroy vraagt Maxime ten huwelijk

Chateau Bijstand is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Chateau Bijstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV