Haar Naam Was Sarah is maandag te zien bij RTL 8: bekijk hier de trailer

Haar Naam Was Sarah is maandag te zien bij RTL 8: bekijk hier de trailer

Kijk hier waar je Haar Naam Was Sarah kunt streamen.

Deze week staat veel zendtijd op televisie in het teken van de Tweede Wereldoorlog, en maandag kun je het oorlogsdrama Haar Naam Was Sarah bekijken op RTL 8. Deze film is gebaseerd op het boek van Tatiana de Rosnay en gaat over journaliste Julia Jarmond die in een onderzoek op een dramatisch verhaal stuit. De 10-jarige Sarah werd in 1942 met haar ouders opgepakt en naar het VĂ©lodrome d'Hiver in Parijs gebracht, waar duizenden joden worden verzameld voor deportatie. Maar Sarah heeft daarvoor haar kleine broertje in een kast opgesloten, vlak voordat ze thuis werden opgepakt. Zestig jaar later ontdekt Julia in het dossier van Sarah een groot geheim van haar schoonfamilie.

Haar Naam Was Sarah is op maandag 2 mei om 20.25 uur te zien op RTL 8. In de video hieronder kun je de trailer van Haar Naam Was Sarah bekijken.

<em>Haar Naam Was Sarah</em> is maandag te zien bij RTL 8: bekijk hier de trailer Kijk hier waar je Haar Naam Was Sarah kunt streamen. Deze week staat veel zendtijd op televisie in het teken van de Tweede Wereldoorlog, en maandag kun je het oorlogsdrama Haar Naam Was Sarah bekijken op RTL 8. Deze film is gebaseerd op het boek van Tatiana de Rosnay en gaat over journaliste Julia Jarmond die in een onderzoek op een dramatisch verhaal stuit. De 10-jarige Sarah werd in 1942 met haar ouders opgepakt en naar het VĂ©lodrome d'Hiver in Parijs gebracht, waar duizenden joden worden verzameld voor deportatie. Maar Sarah heeft daarvoor haar kleine broertje in een kast opgesloten, vlak voordat ze thuis werden opgepakt. Zestig jaar later ontdekt Julia in het dossier van Sarah een groot geheim van haar schoonfamilie. Haar Naam Was Sarah is op maandag 2 mei om 20.25 uur te zien op RTL 8. In de video hieronder kun je de trailer van Haar Naam Was Sarah bekijken. Video: Cast Downtown Abbey lyrisch over nieuwe film 'Downton Abbey: A New Era' Bekijk deze video » Videoland: zo staan wij stil bij Dodenherdenking op 4 mei Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's