Zien: rectificatie Yvonne Coldeweijer over Samantha Steenwijk-beschuldigingen

Zien: rectificatie Yvonne Coldeweijer over Samantha Steenwijk-beschuldigingen

Maandag 2 mei 2022 om 13:04

Yvonne Coldeweijer heeft het maandag dan toch gedaan: een rectificatie geplaatst naar aanleiding van aantijgingen die ze deed aan het adres van Samantha Steenwijk en die zie niet hard kon maken. De rechter moest er dus wel aan te pas komen en tussen de regels door lijkt te lezen dat de juicekoningin niet helemaal achter de uitspraak staat maar goed, het is gerectificeerd. En Coldeweijer is ongetwijfeld alweer op weg naar de volgende BN'er die ze aan de schandpaal gaat nagelen.

Lees de rectificatie van Yvonne hieronder. Daar weer onder zie je de reactie van Steenwijk op de uitspraak van de rechter.

Zien: rectificatie <em>Yvonne Coldeweijer</em> over Samantha Steenwijk-beschuldigingen Yvonne Coldeweijer heeft het maandag dan toch gedaan: een rectificatie geplaatst naar aanleiding van aantijgingen die ze deed aan het adres van Samantha Steenwijk en die zie niet hard kon maken. De rechter moest er dus wel aan te pas komen en tussen de regels door lijkt te lezen dat de juicekoningin niet helemaal achter de uitspraak staat maar goed, het is gerectificeerd. En Coldeweijer is ongetwijfeld alweer op weg naar de volgende BN'er die ze aan de schandpaal gaat nagelen. Lees de rectificatie van Yvonne hieronder. Daar weer onder zie je de reactie van Steenwijk op de uitspraak van de rechter. Bekijk ook Yvonne Coldeweijer na uitspraak rechter: "Hoef geen hoor- en wederhoor toe te passen" Bekijk deze video » Maandag in Chateau Bijstand: Leroy vraagt Maxime ten huwelijk Bekijk deze video »
Show :
Zien: rectificatie Yvonne Coldeweijer over Samantha Steenwijk-beschuldigingen

Actuele video's

Meer actuele video's