Bed & Breakfast: Alea en Tim runnen bijzondere B&B in oud-gevangenisdorp Veenhuizen

Bed & Breakfast: Alea en Tim runnen bijzondere B&B in oud-gevangenisdorp Veenhuizen

Alea en Tim vertellen in Bed & Breakfast meer over de bijzondere B&B die zij runnen in oud-gevangenisdorp Veenhuizen. Hun B&B staat op een bijzondere plek en heeft een rijke historie, zo is dit het huis die is gebouwd door een oud-gevangenisdirecteur die het grootste huis wilde hebben.

Bekijk de beelden van Bed & Breakfast hieronder.

Bed & Breakfast is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bed & Breakfast terugkijken bij Gids.tv.

<em>Bed &amp; Breakfast</em>: Alea en Tim runnen bijzondere B&amp;B in oud-gevangenisdorp Veenhuizen Alea en Tim vertellen in Bed & Breakfast meer over de bijzondere B&B die zij runnen in oud-gevangenisdorp Veenhuizen. Hun B&B staat op een bijzondere plek en heeft een rijke historie, zo is dit het huis die is gebouwd door een oud-gevangenisdirecteur die het grootste huis wilde hebben. Bekijk de beelden van Bed & Breakfast hieronder. Bed & Breakfast is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bed & Breakfast terugkijken bij Gids.tv. Bed & Breakfast gemist? Onderburen hebben veel last van het bubbelbad Bekijk deze video » Bed & Breakfast: slapen in een bedstee en nostalgische spelletjes spelen Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's