Lang Leve De Liefde: Lars over bizarre eetgewoontes, doet appelmoes in kroket

Lang Leve De Liefde: Lars over bizarre eetgewoontes, doet appelmoes in kroket

Maandag 2 mei 2022 om 14:28

In Lang Leve De Liefde doet Lars een boekje open over zijn nogal bijzondere eetgewoonten. Zo is hij dol op een broodje appelmoes, en haalt hij ook het vlees uit zijn kroket om er appelmoes in te stoppen. Het vlees uit de kroket laat hij niet verloren gaan, dat doet hij dan weer op een frikandel. Zijn date is nogal verbaasd over zijn bizarre snacks, maar Lars heeft zelf juist wilde plannen om een restaurant te beginnen met eigen variaties…

Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: Lars over bizarre eetgewoontes, doet appelmoes in kroket In Lang Leve De Liefde doet Lars een boekje open over zijn nogal bijzondere eetgewoonten. Zo is hij dol op een broodje appelmoes, en haalt hij ook het vlees uit zijn kroket om er appelmoes in te stoppen. Het vlees uit de kroket laat hij niet verloren gaan, dat doet hij dan weer op een frikandel. Zijn date is nogal verbaasd over zijn bizarre snacks, maar Lars heeft zelf juist wilde plannen om een restaurant te beginnen met eigen variaties… Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Lang Leve De Liefde: Lars wordt gek als Rosalie over cosplay begint Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: 'Ik denk dat ik jou leuker vind dan jij mij' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's